Lämmitysjärjestelmät | Varsinais-Suomi

Toimiva lämmitysjärjestelmä on miellyttävän asumisen perusta

LVI Toivonen & Mainiolta saat maa-, vesi- ja ilmalämpöpumppujen asennukset kätevästi ja luotettavasti Varsinais- sekä Etelä-Suomen alueilla. Vuosien kokemuksella työt hoituvat sujuvasti ja aikataulun mukaan. Teemme myös öljylämmityskattiloiden vaihdot, huollot ja korjaustyöt. Vaihtamalla vanha öljylämmityskattila uuteen ajoissa, vältytään ikäviltä lisäremonteiltä. Huolehtimalla kodin ja yrityksen lämmitysjärjestelmät kuntoon, saadaan myös pienennettyä lämmityskustannuksia energiatehokkuutta nostamalla.

Auringon lämpö hyötykäyttöön

LVI Toivonen & Mainio asentaa aurinkokennot sekä aurinkokeräimet. Aurinkokennot tai toiselta nimeltään aurinkopaneelit ottavat talteen auringon energian ja muuttavat sen sähköksi. Aurinkolämmityksessä aurinkokeräimet ottavat lämmön talteen ja välinesteen avulla se siirretään suoraan kohteeseen tai varaajaan odottamaan myöhempää käyttöä. Tällöin energia pysyy samassa muodossa ja se otetaan käyttöön sellaisenaan.

Tutustu erilaisiiin lämmitysjärjestelmiin ja ota yhteyttä, jotta voimme keskustella Sinun kotiisi tai yritykseesi sopivasta lämmitysmenetelmästä.

Ota yhteyttä!