Maa­lämmöstä öljyyn

Lämmitys­järjestelmät kohteen mukaan asennettuna Salosta

Meiltä saat maa-, vesi- ja ilmalämpöpumppujen asennukset kätevästi ja luotettavasti Varsinais- sekä Etelä-Suomen alueilla. Vuosien kokemuksella työt hoituvat sujuvasti ja aikataulun mukaan. Teemme myös öljylämmityskattiloiden vaihdot ja korjaustyöt. Vaihtamalla vanha öljylämmityskattila uuteen ajoissa, vältytään ikäviltä lisäremonteilta. Huolehtimalla kodin ja yrityksen lämmitysjärjestelmät kuntoon, saadaan myös pienennettyä lämmityskustannuksia energiatehokkuutta nostamalla. Toimiva lämmitysjärjestelmä on miellyttävän asumisen perusta ja antaa liiketoiminnakin lisäpuhtia.

Tutustu vaihtoehtoisiin lämmitys­järjestelmiin ja ota yhteyttä, jotta voimme keskustella Sinun kotiisi tai yritykseesi sopivasta lämmitysmenetelmästä.

Ota yhteyttä!

Yrityksemme toteuttavat maalämpö-, öljylämmitys- sekä vesi-ilmalämpöratkaisut mm. Salon, Turun, Lohjan ja Espoon alueella. Lisätiedot ja tarjouspyynnöt »

Maalämpö säästää luontoa

Maalämpö­pumppu hyödyntää aurinko­energiaa

Maalämpö on auringon lämpöenergiaa, joka on varastoitunut maaperään. Maalämpöpumput käyttävät tuota energiaa rakennusten ja käyttöveden lämmittämiseen. Maalämpö on uusiutuva energiamuoto ja sitä voidaan tuottaa edullisesti pienissä rakennuskohtaisissa yksiköissä. Meiltä saat muun muassa Alpha-Innotec- ja Kaukora-maalämpöpumppujen asennukset kätevästi ja kilpailukykyiseen hintaan.

Meillä on KVV-pätevyys vaativiinkin kohteisiin ja kaukolämmön A-pätevyysluokka. (PDF)

Öljy­lämmitys

Lämpö­kattilan vaihto uudempaan laskee lämpö­kustannuksia

Yritykseltämme saat öljylämmityskattiloiden vaihdot ja korjaukset. Vaihtamalla vanha lämpökattila uuteen pystytään nostamaan lämmitysjärjestelmän käyttövarmuutta ja energiatehokkuutta sekä samalla alentamaan lämmityskustannuksia. Nykyaikaiset lämpökattilat ovat hyötysuhteeltaan huomattavasti vanhoja malleja parempia ja helppokäyttöisempiä. Teemme lämpökattiloiden asennustyöt niin yritysten, yksityisten kuin kesämökkien tiloihin.

Vesi-ilma­lämpö

Vesi-ilmalämpö­pumppujen asennukset LVI Toivonen & Mainiolta

Meiltä saat vesi-ilmalämpöpumppujen asennukset kätevästi ja edulliseen hintaan. Vesi-ilmalämpöpumppu ottaa lämmitysenergiansa ulkoilmasta ja siirtää sen lämmitysjärjestelmään. Vesi-ilmalämmön käyttöönotossa hyviä puolia ovat sen helppo asennettavuus esimerkiksi sellaisiin kohteisiin, joissa maaperän laadun vuoksi ei voida käyttää maalämpöä. Ilma-vesilämpöpumpulla voidaan hoitaa koko talon lämmitystarve, mutta on huomioitava, että kylmimpinä aikoina se tarvitsee varajärjestelmän.