LVI-urakointi

Salolaista LVI-palvelua uudis­rakennus- ja saneeraus­kohteisiin

Yrityksemme toteuttaa LVI-urakoinnit vaativissakin kohteissa. Olemme vuosien varrella urakoineet taloyhtiöissä, teollisuusrakennuksissa, liiketiloissa ja julkisen sektorin kiinteistöissä. LVI-alan palvelut sisältävät meillä putkiurakoinnit, lämmitysjärjestelmät ja putkistosaneeraukset sekä ilmastoinnin eri osa-alueet – kaikki aina asiakkaan tarpeen mukaan toteutettuna! LVI-urakat toteutamme mm. Salon, Turun, Lohjan ja Espoon alueella.

Luotettavaa kokonais­urakointia

Teemme yhteistyötä luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa. Meiltä saat sujuvaa kokonaisurakointia, johon kuuluvat tarvittaessa myös sähkötyöt alan ammattilaisilta.

Miksi valita meidät LVI-urakointiin?

Meillä työt etenevät aikataulussa ja kaikin puolin sopimuksen mukaan. Vältyt turhilta yllätyksiltä kun työ ja osaaminen ovat vastuullamme. Kokeneena LVI-urakoitsijana kartoitamme saneerauskohteen kattavasti. Uudisrakennuskohteissa olemme tuttu kumppani Varsinais- ja Etelä-Suomen alueella.

Laadukkaan työn lisäksi meiltä saa myös ensiluokkaiset LVI-alan tarvikkeet. Käytämme vain hyväksi havaittuja ja takuuvarmoja tarvikkeita ja tuotteita kaikissa LVI-urakoissamme.

Kysy lisää!

Yrityksemme toteuttaa LVI-urakointia mm. alueella Salo, Turku, Lohja ja Espoo. Kerro kohteestasi, annamme pitävän kustannusarvion aikatauluineen.